verslag kpj-witte Gij't

Vrijdag 23 december was een geweldige dag voor het KPJ zaalvoetbal team. Voor het eerst dit seizoen pakte het team een punt. Tegen Witte Gij`t werd met 6-6 gelijk gespeeld.

Hier volgt een verslag van een speler:
We begonnen fel en strijdlustig aan de wedstrijd. Het late tijdstip (22.45) deed ons goed. Na een paar minuten stonden we al met 1-0 voor. Hopend op punten gingen we er tegen aan Het eerste doelpunt van Bart (bijna topscoorder) gaf ons vleugels. Na een tijdje verslapte we en kregen een doelpunt tegen. Na 20 minuten was het rust. We zetten elkaar tijdens het water (geen thee of bier in de rust) scherp, ook wisselde we van keeper. Dit had niet direct het gewenste resultaat, we stonden na 10 minuten al met 5-2 achter. Toen begonnen we met het slot offensief. Na vele mooie doelpunten (bedankt keeper). Keken we op de klok. Nog 10 seconden op deze klok en 6-5 achter, maar we kregen nog een vrije trap (dit was echt in de laatste minuut) deze werd door Raoul H snoei hard binnen geschoten 6-6 voor de KPJ. Eindelijk een punt.

Een gedachte over “verslag kpj-witte Gij't

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *