Carnavalswagen

Het is bijna weer zover. We gaan binnenkort weer beginnen met het bouwen van de carnavalswagen. Ook dit jaar weer in samenwerking met wijkvereniging de Puitenvangers uit Oud-Gastel. Sommige zullen al wel een mail hierover hebben ontvangen. We zijn namelijk op zoek naar enthousiaste bouwers die mee willen komen helpen en kunnen. Als je zin hebt om mee te helpen kun je je opgegeven en geef dan ook even de dagen door wanneer je zou kunnen komen bouwen. Zodat we binnenkort 2 of meer dagen uit kunnen zoeken wanneer er gebouwd gaat worden.
Ook zijn we nog op zoek naar schuur waarin gelast kan en mag worden zodat we zo snel mogelijk kunnen gaan beginnen.

Wil je meehelpen neem dan even contact op met Perry Aarssen Arjan v/d Riet

2 gedachten over “Carnavalswagen

  1. Eej da is leutig je hebt hem toch weten te upgraden, ik had laatst het met Plogger had ik vergeten config.php te verwijderen uit de zip,, mooi overgeschreven, kon ik dus niet meer bij de tables van de fotoalbums :C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *