Dropping

Een gepimpte bus met geblindeerde ramen?

Elf maart is het weer zover, de dropping. Dan mag iedereen meerijden in een gepimpte bus. Nu zul je mischien denken, “hoezo gepimpt?”. Nou, deze bus heeft geblindeerde ramen, en niet alleen omdat dit tegenwoordig “in” is mar dit is eigenlijk bedoeld zodat jullie niet naar buiten kunnen kijken waar we naartoe gaan.
Maar, dat was eigenlijk ook de bedoeling van een dropping. Als je jezelf opgeeft om mee te doen aan de dropping, mag je niet alleen op 11 maart meerijden in de gepimpte bus, maar je wordt ook nog eens gedropt op een misterieuze plek…. Verdere informatie over de dropping vind je volgende keer in dit krantje, of op de website. Je kunt jezelf al wel opgeven bij Perer van Alphen om mee te doen. En let op, voor de gepimpte bus geldt: vol is vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *