Carnavalswagen

Jooooo, mensen, de KPJ is inmiddels al weer een geruime tijd begonnen met het bouwen van onze carnavalswagen. Deze wagen bouwen we, zoals de afgelopen drie jaar, samen met wijkvereniging de Puitenvangers.

De bouw loopt voorspoedig maar er is nog veel werk om de wagen compleet in de optocht van Gastel te krijgen. De verf moet op zaterdag 25 februari wel droog zijn. Anders zitten de kinderen van de wijk en wij nog onder de verf. Dit zou dan niet goed zijn want verleeje jaar hadden we het motto ’n bonte kerremus. Het thema waar we dit jaar naar bouwen is; de wiend in de zeilen. Ben je benieuwd hoe de wagen er uit ziet, kom dan gerust eens kijken en wellicht een handje meehelpen. Vele handen maken licht werk.

Wil je dus meehelpen met constructie, plakken en verven en tijdens de optocht, kom dan langst op de Vierschaarstraat bij ome Janus Oomen of neem even contact op met Arjan vd Riet die de taak van Perry Aarssen heeft overgenomen.

5 gedachten over “Carnavalswagen

 1. Ik hoop dat ze mijn niet gaan zoeken ind e vierschaarstraat.
  Want daar ben ik niet te vinden.
  Deze straat is nl een ZIJSTRAAT van de Lange Dreef waar alles plaats vind.

  Voor de rest is bijna iedereen welkom.

  mvrgr
  Janus.

 2. Toch een voldoening na het verrichten en natuurlijk ook het zien van zoveel arbeid.
  Had zelf gegokt op een 4e plaats.
  Namens de puitenvangers nogmaals bedankt voor jullie deelname van het carnaval van 2006.
  m.v.g. John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *