Zomershirts prijsvraag

zoals jullie misschien wel gelezen hebben in de kpj offline komen er nieuwe zomer shirts aan met de activiteiten die kpj oud gastel dit jaar heeft. om de leden erbij te betrekken is er bedacht om een prijsvraag uit te schrijven voor een slogan voor achterop het shirt. bij het vorige shirt was het “let the chicken fly” en nu is het aan jullie om de slogan voor het zomershirt te bedenken.

laat daarom in een reactie op dit bericht (dus niet in het gastenboek) weten wat jij een leuke slogan voor achterop het shirt vindt. De winnaar zal gekozen worden via een poll, iedereen die een slogan hier achterlaat en lid is van KPJ Oud Gastel zal in de poll komen.

dit bericht zal tot 28 maart open blijven voor reacties zodat jullie een paar weken de tijd hebben om er een te verzinnen, daarna zal er een poll komen zodat er gestemd kan worden, de slogan met de meeste stemmen zal dan op het shirt komen en de bedenker zal een gratis exemplaar krijgen.

meer informatie over de shirts zelf zal later op de site en/of in de kpj offline komen

de prijsvraag is gesloten en er kan gestemd worden!

18 gedachten over “Zomershirts prijsvraag

  1. Ik zit nog te praki-denkenmet de kreet;

    Beter 10 kippen…, dan een kip…

    Wie helpt er mee te brainstormen!

  2. beter 10 kippen aan de zwier, dan 1 kip aan het bier!!

    Beter 10 kippen aan de zwier, dan 1 kip zonder bier

Reacties zijn gesloten.