Jeugdzeskamp

Dit jaar zal de oude vertrouwde Kindervakantieweek worden uitgebreid met een extra dag. Op zaterdag 5 augustus (de zaterdag na de kindervakantieweek) wordt er een Jeugdzeskamp gehouden voor groep 5 tot en met 8!. Omdat Kindervakantie-week ophoudt na groep 4 is de commissie druk bezig om deze extra dag te organiseren voor de hogere groepen.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het ziet er naar uit dat het een succes gaat worden. Een leuke dag waarin teams tegen elkaar strijden. Met een superstrombaan (opblaasbaar) en andere leuke (water) spellen.De dag wordt afgesloten met een bbq en een spetterende disco met muziek van JEVADO.

Alleen zijn we nog druk op zoek naar mensen die deze dag willen helpen. Om deze dag net zo’n succes te maken als de kindervakantieweek hebben we begeleiding nodig. En tijdens de KVW zijn er veel leden die altijd enthousiast helpen. Dus kom allemaal zaterdag ook nog even en dan kunnen we er met z’n allen een succes van maken. Het gaat om zaterdag 5 augustus van ongeveer 11.00 tot 22.30 u.

meer informatie over het jeugd 6kamp is op deze pagina te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *