Fietstocht ZLTO-KPJ

Op zondag 6 augustus organiseert ZLTO Halderberge (de organisatie voor agrarisch Halderberge waar wij nog nauwe banden mee hebben) een fietstocht voor alle leden met gezin en de drie KPJ’s. Tijdens de fietstocht zullen diverse opdrachten voldaan moeten worden. De start is om 10.30-11.00 uur bij de Basiliek in Oudenbosch en eindigt bij de familie Vergouwen aan de Pietseweg (ik neem aan dat de tocht langer is dan deze 5 kilometer). Verdere informatie hebben wij nog niet door gekregen maar deze volgt in het volgende krantje of via de digitale wegen (is weer eens wat anders dan asfalt en klinkers).

Als je geïnteresseerd bent kun je je opgeven bij:

  • Remi Aarssen (remi @ kpjoudgastel.nl)
  • Peter van Alphen (peter @ kpjoudgastel.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *