Jeugd-6-kamp

Zoals jullie al een aantal keer in het krantje hebben kunnen lezen wordt dit jaar voor het eerst een Jeugd-6-kamp georganiseerd. Deze jeugd-6-kamp is bedoeld voor alle kinderen van groep 5 tot en met 8 uit Oud Gastel en Stampersgat.

Op zaterdagmiddag 5 augustus as. zullen 17 teams op de wei bij de fam. Vergouwen aan de Pietseweg in verschillende spellen tegen elkaar strijden. Tijdens het ballontrappen, waterpissen, brandblusspel en nog vele andere spellen zullen plezier, gezelligheid en sportiviteit hoog op het lijstje staan.

Na deze spellen zal de dag afgesloten worden met een heerlijke bbq en een spetterende disco waarna de kinderen tussen 21.00 en 22.00 weer opgehaald kunnen worden. Veel kinderen zijn enthousiast en hebben er zin in want voor deze eerste Jeugd-6-kamp hebben zich 125 kinderen aangemeld!!!

Oproep:
Ook deze maand weer de oproep aan alle leden, Wij zijn nog steeds op zoek naar leden die deze dag willen komen helpen om het een succes te maken voor de kinderen. Lijkt het je gezellig en een uitdaging om tijdens deze dag te komen helpen meld je dan nu aan!

Opgeven kan bij:

  • Petra v. Merrienboer: peertje92 @ hotmail.com
  • Anouk v.d. Ent: anoukjuh32 @ hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *