Jeugd 6 kamp mededeling

Om de dag een groot succes te laten worden hebben wij nog enkele organisatorische mededelingen.

Wat jullie al in de uitnodigingsbrief konden lezen zal Jeugd 6-kamp plaatsvinden op zaterdag 5 augustus bij de familie Vergouwen op de Pietseweg nummer 35. Jullie worden om 12.30 uur verwacht. En het is afgelopen om 22.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat je ouders je vanaf 21.00 uur op kunnen halen. Mocht dit het geval zijn wil je dit dan van te voren telefonisch doorgeven aan onze contactpersoon. Daarnaast willen wij aan jullie vragen of je bij een commissielid willen afmelden als je naar huis gaat.

Zoals bij het scholenbezoek door ons is aangegeven zouden wij het leuk vinden als jullie herkenbaar zijn als team. Wij waren tijdens het bezoek verkleed met een rode zakdoek om de nek en hadden we een strooihoed op. Enkele ideeën om je te kunnen verkleden zijn als indianen, soldaten, zwemmers, voetballers, tennissers etc. Let er wel op dat je makkelijke kleding aan hebt waarin je goed kunt bewegen en die vies en nat mag worden. Wij raden ook aan om voor de avond wat warms mee te nemen en evt. wat schone droge kleding.

Verder mogen jullie ook Mascottes, spandoeken, yells etc. maken.

Neem geen waardevolle spullen zoals mobiele telefoons mee. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor de schade. Ook is het meenemen van geld niet nodig. Voor alles wordt gezorgd.

Bij slecht weer gaat de activiteit onder voorbehoud door bij het ’t Veerhuis op de Veerkensweg 22 in Oud Gastel. Natuurlijk worden jullie hier van te voren van op de hoogte gebracht. Mocht dit het geval zijn zouden jullie dan in de zaal binnengymschoenen willen dragen.

Op de dag van de activiteit zijn wij voor noodgevallen de hele dag te bereiken op het volgende telefoonnummer 06-27057485.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met onze contactpersoon Catharina Hoevenaars 0165-511671.

2 gedachten over “Jeugd 6 kamp mededeling

  1. Het was geweldig.
    Alles was prima geregeld en de kinderen hebben het fantastisch naar hun zin gehad.
    Hopelijk volgend jaar weer.
    KPJ bedankt voor de leuke dag namens de Bende van 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *