wijziging glij'm in de vliet

Het evenement wordt verplaatst naar de andere kant van de commissaris van de Hartenbrug, dezelfde locatie als waar dit jaar spuitbal gehouden is en vorig jaar glij ‘m in de vliet gehouden is. Er zal vanwege blauwalg in de Vliet namelijk niet in de vliet gegleden worden, maar in een zelf aangelegde bak van 20 bij 5 meter op het eerder genoemde terrein.

De inschrijftermijn is officieel gesloten, maar er zijn nog een paar plekkjes vrij om van de schans af te mogen glijden. Mocht je nog mee willen doen en je hebt nog geen formulier ingeleverd, dan kun je tot en met zaterdag nog bellen met 06 53720432 of mailen naar gidv@kpjoudgastel.nl, zodat je nog ingepland kunt worden.

6 gedachten over “wijziging glij'm in de vliet

 1. Jammer dat jullie niet in de Vliet mogen glijen!!
  Maar wij als OUWE GARDE, SPUITBALKAMPIOEN 2006, hopen wel dat het veld volgend jaar volledeig “genezen is” om onze titel de verdedigen!!!
  Have fun en vast tot zondag!!
  Mzll “DE OUWE GARDE”!!!!

 2. Beste kpj…

  Wat een schok ging er door mij heen!! Ik zag, tot mijn grote verbazing, dat ons kampioensveldje gebruikt gaat worden voor Gij em in de vliet. Hopelijk gaan jullie het weer in z’n originele staat terug brengen want er zitten voor ons emotionele waarden aan dat veldje. (maar met jullie achtergrond moet dat goed komen)
  Veel plezier zondag…

  pedro

 3. Ik wilde bij deze ook ff kwijt dat ik dezelfde mening ben toebedaan….m.a.w. ik vien wa zullie ok viene…..wat betreft ons “spuitbalhoofdveld”. Maar ook ik neem aan dat wij ook volgend jaar weer in de gelegenheid zullen zijn om te excelleren op het jaarlijkse spuitbaltoernooi. Echter nog 1 vraagje: de berichtjes die wij (lees: d’ouwe Garde) nu achter laten op jullie gastenboek, tellen die nu ook al mee voor de originaliteitsprijs voor volgend jaar???

  Groeten en veel plezier/succes zondag!!

 4. Dit is nog niet exact bekend. De serie Oerend Hard wordt vanaf oktober op sbs 6 uitgezonden. Het is nog niet bekend in welke aflevering Glij ‘m in de Vliet zit. Wij krijgen hier nog bericht van en zodra we dit ontvangen hebben zullen we het melden op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *