zaalvoetbal weer gestart

het zaalvoetbalseizoen weer van start gegaan. Op 8 september heeft het team zijn eerst match gespeeld tegen Euro Roadrunners. Het was een match die niet snel vergeten zal worden. Niet alleen het spel van de KPJ was bij vlagen onnavolgbaar ook werd verdienstelijk het eerste punt van het seizoen binnen gesleept. In een gelijk opgaande sportieve wedstrijd werd het uiteindelijk 7-7. De doelpunten van de KPJ kwamen van de schoen van Dave Schoovers 5x, Wout Oomen en Raoul Heijnen. Op vrijdag 22 september stond al weer de tweede wedstrijd op het programma. Deze keer was SAA Heintz onze tegenstander. Met de vorige wedstrijd en het gewonnen punt in het achterhoofd trok onze ploeg weer ten strijden. Met flitsend combinatie voetbal werd SAA Heintz van de mat gespeeld. Dit resulteerde in de eerste overwinning van de KPJ van dit seizoen. Het werd maar liefst 11-2 en hierdoor staan de mannen van de KPJ aan kop in poule B van de GZC. De doelpunten werden deze avond gemaakt door: Bart van den Broek 4x, Wout Oomen 3x, Danny Hagens 3x en Jan Oomen. Al met al zijn de mannen goed van start gegaan en ze hopen dit zo door te zetten en op deze manier nog veel punten te vergaren.

Wedstrijden KPJ Oud-Gastel:

 • Zaterdag 7 oktober 2006 18:15-19:10
  All Stars – KPJ Oud-Gastel
 • Vrijdag 13 oktober 2006 21:10-22:05
  KPJ Oud-Gastel – Witte gij’t
 • Zaterdag 21 oktober 2006 22:05-23:00
  KPJ Oud-Gastel – SAA Heintz
 • Zaterdag 28 oktober 2006 20:15-21:00
  All Stars – KPJ Oud-Gastel
 • Zaterdag 21 november 2006 22:05–23:00
  Euroroad runners – KPJ Oud-Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *