KPJ Bowlen

Het is vrij laat om te melden dat we op 15 oktober een gezellig potje gaan bowlen. Maar onder het motto: ‘beter te laat als overtijd’. Laat ik het jullie toch even weten. De meesten van jullie hebben inmiddels ook al een mail gehad met daarin de mogelijkheid om op te geven. Uit ervaring blijkt dat het altijd heel gezellig is om met de KPJ een potje te bowlen en een lekker pilsje erbij te drinken, ook zullen er wel wat ballen rondgaan waar je van kunt eten dus je komt niks tekort.

Het is de bedoeling dat we om 16.00 uur beginnen met bowlen tot 18.00 uur. De locatie is de welbekende bowlingbaan aan de damstraat in Roosendaal. We vertrekken rond de dubbele tijdsvermelding van 15.15 uur dus zorg dat je rond 15.00 uur bij ’t Hart van Gastel bent. De eigenbijdrage zal zo rond de €3,- liggen dus daar hoef je het niet voor te laten.

Geef je daarom snel op bij peter van Alphen (06-17350397) doe dit wel even voor 11 oktober zodat wij weten hoeveel mensen er ongeveer mee gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *