SkiDôme-Mega-KPJ-Après-skiparty 2006

Het is nog ver weg maar vergis je niet, de decembermaand is ook weer zo. Buiten de gezellige gesloten activiteiten die deze maand gepland staan organiseren “we” na het grote succes van vorig jaar opnieuw de après-skiparty.

Dit jaar op 16 december! Nu niet zoals vorig jaar in een tent die op de markt staat, deze bleek aan de krappe kant, maar in het Veerhuis. De avond wordt georganiseerd door ’t Hart van Gastel (Toine van Aalst) en ’t Veerhuis (Remco van de Heuvel) in samenwerking met de KPJ.

De avond is door dit samenwerkingsverband nog grootser aangepakt. Met trots kunnen we jullie mededelen dat we de naam Skidome mogen gebruiken en dat zij van Skidome ook de aankleding verzorgen. Daarnaast Zal het muzikale gedeelte van de avond verzorgt worden door onze eigen DJ Lauw en Pauw of te wel JeVaDo-sound, Gebroeders Ko, One Two Trio en nog een surprise act. De entree kaartjes kosten een tientje. Zet dus met gaank in je agenda en zorg dat je fiets is ingevet zodat je maximaal voorbereid naar dit mega-evenement kan komen.
apresskiflyer

14 gedachten over “SkiDôme-Mega-KPJ-Après-skiparty 2006

  1. volle bak aprés skieen natuurlijk …..ik heb een boom….ik heb een hele mooie splinternieuwe boom…….vol met ballen ja hij staat zo lekker schoon……en met slingers op z’n takken……..op deze plaat gaan we met z’n allen hakken…….!!!!!!!….dus heb er zin in

  2. het was heel leuk die avond en we hebben genoten. en vooral die artiesten waren helemaal top.
    alleen waar blijven de foto;s van de gebroeders co?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *