Dropping 2007

Of moeten we misschien spreken van een overlevingstocht?

Na de vorige edities kunnen sommige mensen dat misschien wel beamen maar voor de nieuwe leden en mensen die nog nooit van DE dropping hebben gehoord hier de facts. Op zaterdag 24 februari gaan we met de KPJ “pimp my geblindeerde ramen” bus op weg naar een heel erg donker en waarschijnlijk verlaten plekje waar we dan vakkundig door de chauffeur en begeleiders afgegooid worden.

Omdat meestal de mobiele telefoons daar niet werken en de GPS satelliet van de TOMTOM nog nooit van die uithoek heeft gehoord krijg je als groepje dan een cryptische omschrijving mee met de boodschap dat je het vanaf dan zelf maar uit moet zoeken naar welk cafe of tentje je moet gaan lopen.

Nu lijkt lopen in het donker niet zo spannend, maar als je met een groepje vrienden loopt met de beertender in de rugtas, ziet zo’n te koop bord in de tuin er al gauw heel verleidelijk uit. De bedoeling is dan natuurlijk om zo snel mogelijk bij de eindbestemming aan te komen want daar staat dan nog meer lekkers te wachten (al is dat in elk cafe maar vooruit).

Dus wil je weer een avondje de kilootjes eraf lopen en de fles(sen) leegmaken geef je dan snel op bij Peter van Alphen want vol=vol. Zorg zelf wel voor een goede zaklamp (dwz eentje met batterijen erin) stevige schoenen en een goed humeur.

De bus rijd alleen vanaf het Hart van Gastel en vertrekt daar om half 9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *