KPJ Leden-jaarvergadering

Vind jij de KPJ ook zo leuk?? Of denk je van nou dat wat ik leuk vind organiseren ze nou nooit daar in het bestuur?? Interesse gewekt……das mooi want dan kunnen jullie allemaal naar de gepimpte ledenvergadering komen in het Hart van Gastel.

Op zaterdag 27 januari zal daar om 20.00u (of iets in die richting) de hamer van voorzitter Pauwke op tafel slaan om de leden over het reilen en zeilen van de KPJ te informeren. Maar nieuw dit jaar is om jullie als leden actief te betrekken in verschillende stellingen en discussies zodat  het bestuur dit jaar veel van jullie kan leren. Of er veel nieuwe activiteiten aan zitten te komen. Of leuke weetjes over het afgelopen jaar. Maar ook wat de KPJ met al de centjes doet of juist niet.

Dit is de kans om rechtstreeks met het gehele bestuur van gedachten te wisselen over de toekomst van jou vereniging. En misschien vind je het wel zo leuk om mee te denken en dingen te organiseren dat jij misschien wel in het bestuur wilt. Want ook deze keer gaan er weer bestuursleden uit het KPJ-bestuur maar komen er hopelijk ook weer nieuwe voor terug. En dat bepaal jij als lid natuurlijk! Het bestuur is steeds op zoek naar talent wat iets voor de KPJ wil betekenen.

Na dit leuke samenzijn over de vereniging is er na de vergadering ook weer iets nieuws. Want wij houden van afwisseling bij de KPJ dus zal er een frisse en vooral luidruchtige surprise komen die het aantrekkelijk maakt om tot de late uurtjes te blijven……

Kortom een hele leuke KPJ avond. Dus kom 27 januari 20.00u naar het Hart van Gastel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *