Udenhout onder zeil

Hallo mensen

Tijdens de ledenvergadering is het idee ontstaan om met een bus van de KPJ naar Udenhout onder zeil te gaan. Dat vindt dit jaar plaats op 24 maart en o.a. BZB en Fragment live komen hier een liedje zingen. De kosten voor de kaartjes zijn 12,- in vvk en 14,- aan de tent. Die kaartjes in de vvk moeten wel geregeld kunnen worden dus dat zou 12,- worden voor het kaartje en daarnaast de buskosten nog. Ik weet niet of deze rond de normale prijs ligt???
Mensen kunnen zich bij mij aanmelden (tot de bus vol zit) dit kan via een mail naar natjerebbens@hotmail.com of een smsje naar 06-30024977.

Voor meer info, udenhoutonderzeil.nl

groetjes nathalie

13 gedachten over “Udenhout onder zeil

  1. jaaa mar ik heb ut programma zo is gekeken mar volgens mij is de zondag zekers zo interessant?? Wc experience, Melrose, Rene Schuurmans, Starkoo , Dj Jerome en voor maar 9 euro????

  2. nou als je nog eens nieuws hebt …… o ja by de way rijckevorsel is op 18 maart de zondag na het boerebal namelijk halfvasten als ik dan weer goed geinfoot ben dan eej maar het is al goed. Dan zal het zaterdag wel gezelliger zijn…….

  3. ach al het feesten is leuk maar veel mensen moeten op maandag weer werken dus denk dat het daarom niet zo aantrekkelijk is om op zondag te gaan

  4. ben ik niet geweest bovenstaande tekst…(wie zit er achter mijn pc??)

    Maarre. daar is het nu te laat voor denk en allebei is een beetje te veel van het goede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *