Trekkerbehendigheid 2007

De eerste buitenactiviteit dient zich weer aan. Na het grote succes vorig jaar wordt dit jaar weer op de 2e pinksterdag voor de 27e keer onze trekkerbehendigheidswedstrijd georganiseerd. Op 28 mei zullen weer diverse geleende tractoren klaar staan om de ervaren en minder ervaren chaufferurs te rangschikken op kennen en kunnen…

Uiteraard wordt er gezorgt voor achtergrond muziek die nagelang het wat later wordt steeds meer ambiance krijgt en voor de inwendige mens is er de barbecue, frituur en bar…

Deelnemers kunnen zich van 11.00 uur tot 15.00 uur melden. De wedstrijden zijn vanaf 11.00 uur tot ca 17.00 uur. Prijsuitreiking voor de heren-, dames-, 35+- en wisselbeker zal om ca 18.00 uur plaatsvinden.

Locatie uiteraard bij de familie Corsmit, Pietseweg 21 in Oud Gastel.

De Flyer:!! Flyer 2007 !!

2 gedachten over “Trekkerbehendigheid 2007

 1. Trekkerbehendigheid start buitenseizoen! πŸ˜€
  β€œAls Pasen en Pinksteren op de zelfde dag vallen dan pas zal trekkerbehendigheid ophouden te bestaan!!” Dat is het motto waarmee de mannen (inderdaad alleen maar mannen!) al 27 jaar lang ieder jaar dit evenement op touw zetten. En zoals de gemiddelde KPJ-er wel zal weten zal het niet snel gebeuren dat het paasfeest van KPJ Oudenbosch gelijk gegeven zal worden met de after-party van de trekkerbehendigheid.Op 28 mei, 2e pinksterdag, daags na de autocross, zal aan de Pietseweg 21 weer een tractor of 8 opgesteld staan om alle trekkerliefhebbers uit de regio hun kunsten te laten vertonen. Naast de diverse trekkermerken die we in bruikleen krijgen van de regionale dealers en de familie Akkermans zal er waarschijnlijk ook weer een miniatuur van een Caterpillar 994F of van een Volvo L330E op het terrein aanwezig zijn. Deze brute machine van Gems BV zal als een alternatief voor een tractor weer als proef opgesteld staan.
  De dag staat als volgt ingepland; 😎

  10:00u-10:30u begin uitleg aan de vakjury.
  11:00u: Aanvang wedstrijd/inschrijving.
  15:00u: Sluiting inschrijftijd.
  17:30u: Klaar met alle proeven.
  18:00u-18:30u: Prijsuitreiking. 😯

  Vanaf dan feestje op kosten van de winnaars!! Ook dit jaar kan iedereen weer strijden voor een beker 1e, 2e en 3e prijs, Vrouwenbeker, 35 beker en de wisselbokaal. Hebben er nog mensen ambitie om op zaterdag 0e pinksterdag en dinsdag 3e pinksterdag serieus mee te helpen opbouwen en /of afbreken geef dit dan even door bij een van de commissieleden. Helpen op de 2e zondag mag uiteraard ook… :mrgreen:

  Tot de 148e dag van dit mooie jaar!
  De TBH-commissie:
  Remi Aarssen, Perry Aarssen, Niels de Bruin, Richard Buurstee, Jean-Louis van Dorst, Corne Hermans, Arjan van de Riet en Dre Rommens.
  πŸ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *