Bunderfeesten

bunderweekend

Op 6, 7 en 8 juli is dit feestweekend weer gepland. Vrijdagavond staat gepland als Holland Party met artiesten zoals Nienke, Stef Ekkel, Helemaal Hollands en de Party Animals. Zaterdag is het traditionele schuurfeest met onze eigen DJ Lauw alias JeVaDo-sound en een optreden van Eric Dikeb. Zondag is er voor de helpers de bedankavond (vanaf ca 18.00 uur) vroeger beter bekend als de Bbq.

MEER INFO BUNDERWEEKEND

 

Opgavenstrookje

Poster Bunderfeest

Poster Schuurfeest

De leden willen wij vragen om tijdens het bunderfeest te helpen. De avond is opgedeeld in twee (indien genoeg opgaven drie) delen. Als je aangeeft om te helpen wordt je bij een onderdeel ingedeeld in een bepaalde periode. We hopen natuurlijk dat je allebei de avonden wilt meehelpen. Je krijgt van iedere avond natuurlijk het T-shirt, verder als je een avond hebt meegeholpen dan mag je ook zondag op de barbecue komen.

De activiteiten waarvoor je, je eigen op kunt geven zijn:

  • Parkeren, auto’s de plaatsen wijzen.
  • Backstage, de artiesten helpen.
  • Ingang, tegenhouden van bekers.
  • Garderobe/ bonnenverkoop.
  • Fris, Inschenken van frisdranken en wijn.
  • Tappen.
  • Bestellingen opnemen.
  • Dansvloer/ blaadjes ophalen.
  • Kaartverkoop ingang.

We proberen je opgave zo goed mogelijk in te delen. Vaak geven meer personen zich op bij een activiteit dan nodig is, terwijl andere activiteiten niet of weinig in worden gevuld. In deze gevallen verschuiven wij personen. We hopen hiervoor op jullie begrip.

Via onderstaand strookje kun je jouw keuze aangeven.

LET OP; “WIE HET EERST KOMT = EERST MAALT!!!”

Voor de bedankavond mogen ook ouders worden meegenomen. Zij moeten immers jullie een week lang missen met het opbouwen, de feestavonden en opruimen.

Geef ze ook op middels onderstaand strookje!

Naast deze opgave zoeken wij ook nog naar (vlag) sponsors. Jullie kennen vast en zeker bedrijven of mensen die voor 50 euro een vlag of iets dergelijks in de tent willen hangen. Hiermee kleden we de tent aan en komt er extra geld binnen voor onze vereniging. Heb je een sponsor, geef dit dan door aan een van ons.

Ga je komende maanden nog naar feesten, cafe’s, of andere openbare gelegenheden dan kun je wederom bij ons een affiche vragen om er weg te hangen. Immers hoe meer zielen hoe meer vreugde en beter voor onze KPJ.

Groeten de Bunderfeestcommissie,

Andres de Hoon, Liesbeth Mulders, Jos Brocatus, Maurice Verstraten, Benny Oomen, Chantal de Herder, Peter van Alphen en Remi Aarssen en Yvette van de Kar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *