Spuitbal 2007

Op 22 juli as is het weer zover: het jaarlijkse spuit-baltoernooi. Alle brandweer-slangen, regenpakken en duikbrillen kunnen weer uit de kast. Fanatieke sport- vrienden- uitgaans- familiegroepen die niet bang zijn van een beetje water en viezigheid kunnen zich nog opgeven om mee te doen aan dit leuke evenement!!! Je team moet uit minimaal 7 personen bestaan (5 veldspelers en 2 spuitgasten).

Opgeven kan vanaf heden helaas niet meer!!! πŸ˜₯

Zoals het er nu naar uit ziet gaan 18 tot 20 teams strijden om “de gouden spuit”, wisseltroffee uit handen van d’ouwe garde te krijgen. Zij mogen deze beker na overwinning meenemen naar hun huis en houden omdat ze dan 3 maal op rij zouden hebben gewonnen… 😯

Spelers worden tussen 10.00 en 10.30 uur op het veld verwacht zodat de wedstrijden om 11.00 uur aan kunnen vangen. We proberen net als vorig jaar tussen 17.00 en 18.00 uur klaar te zijn.

Voor toeschouwers is er ook een spuitspel opgezet. hieraan kan vrij worden meegedaan πŸ˜›

Nieuwsgierig? ❓ 😯 kom dan kijken en de teams aanmoedigen ❗

Meer info spuitbal

inschrijfformulier spuitbal

11 gedachten over “Spuitbal 2007

 1. LAAT DIE BAKKEN WATER MAAR ZITTEN DIT JAAR….HAHAHA, WATER KAN VAN HET VELD GEPOMPT WORDEN!
  GISTER VELDINSPECTIE WEZEN DOEN, NAT IS HET ER AL ZEKER!!

  NOG 4 NACHTJES SLAPEN…….

 2. de velden liggen dit jaar op de plek waar vorig jaar de auto’s stonden en de auto’s dus waar vorig jaar de velden waren….trekkers zat om te slepen….overblijfsel bunderfeest….auto’s slepen…..goed bevallen…dussssss πŸ™„

 3. nou de schema’s zijn gemaakt dus ik weet al wie er tegen wie speelt πŸ˜† zijn sterke poules dit jaar maken er een leuke dag van zondag met alle 20 deelnemende teams!!!!

 4. Ja ja het spuitbalterrein is inmiddels omgedoopt tot het MOERAS van Gastel. 😯
  Vanavond de tent ergens op het hoogste punt proberen op te zetten en wat water aflaten… 😐

  Hoe dan ook SPUITBAL MUST GO ON!!! πŸ˜›

 5. Yep , morgen velden uitzetten en we hebben zelfs securitie ingehuurd voor eventuele veldinspecties op de zaterdagavond……heb wat vernomen over barbeque-inspectiefeestjes in een nabij gelegen horecagelegenheid………..wij noemen dit competitievervalsing maar dat gaat mooi niet door dussss….. :mrgreen: :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *