Jeugdzeskamp

Wij zijn op zoek naar jou!!!

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een J6K (jeugd6kamp) voor alle kinderen van groep 5 tot en met 8 uit Oud Gastel en Stampersgat. Intussen hebben zich 119 kinderen opgegeven.
Om alles in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar een aantal leden en eventueel vrienden en vriendinnen die willen helpen met verschillende spellen. Zoals: waterkak race, kruiwagenrace, een spectaculaire opblaasbare stormbaan en nog veel meer. Dit jaar zal de J6K plaats vinden op 28 juli (dit is de zaterdag voor KVW) bij fam. Vergouwen aan de Pietseweg. De avond wordt afgesloten met een BBQ en een spetterende disco olv JEVADO Sound. Laat zo snel mogelijk weten dat je wilt helpen bij een van de commissieleden: Anouk v/d Ent, Petra v. Merrienboer, Marieke v. Zuilichem, Catharina Hoevenaars of Ivo den Ouden.
Even reageren via de mail kan ook op het volgende adres: kpjredactielid@hotmail.com

MEER INFO J6Kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *