Kindervakantieweek 2007

Al sinds minstens één basisschoolgeneratie organiseert KPJ Oud Gastel elke zomervakantie een KinderVakantieWeek. Voor alle kinderen uit Oud Gastel en Stampersgat die in de groepen 1 tot en met 4 van het basisonderwijs zitten, worden elk jaar een viertal dagen boordevol leuke, gezellige en creatieve activiteiten georganiseerd. Ieder jaar is anders, want steeds wordt er gewerkt aan de hand van een nieuw thema. Was het thema in 2005 “In het Wilde Westen”, en in 2006: “Welkom in het Circus,” dit jaar zal alles in het teken staan van “Zomercarnaval.”

Zoals gezegd zit de KVW vol met activiteiten speciaal voor de Gastelse en Stampersgatse kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Ondanks dat het programma afhankelijk is van een thema zijn er onderdelen die steeds terugkeren. Denk hierbij aan: een uitstapje, een speciaal liedje, een optreden van een artiest, een playbackshow, een groot kampvuur, en het overnachten in een tent…

De KVW wordt mede mogelijk gemaakt door legio sponsoren uit Oud Gastel, Stampersgat en omstreken. Dankzij hen, de vrijwillige commissie en de vele helpers die elke zomer weer een week van hun vrije tijd geven, kan KPJ Oud Gastel elk jaar zo’n 100 -150 kinderen een onvergetelijke week bezorgen.

Evenals vorig jaar vindt de KVW plaats bij familie Vergouwen aan de Pietseweg in Oud Gastel. Dit jaar zullen de kinderen worden beziggehouden van dinsdag 31 juli tot en met vrijdag 3 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *