Glij ‘m in de Vliet 2007

Op zondag 12 augustus aanstaande (vanaf 13.00 uur) is het weer tijd om te gaan glijen met de KPJ en eetcafé ’t Gastels Veerke. Voor de achtste keer vindt dan Glij ‘m in de Vliet plaats!
Net als vorig jaar willen we weer een bak uitgraven op de bekende KPJ wei nabij ’t Veerke.
Helemaal glijen in de “Vliet”is het niet, maar het risico om vanwege blauwalg op het laatste moment weer alles om te moeten gooien willen we dit jaar niet lopen en aangezien het zeker zo gezellig was op ons weike hoeft dat ook geen probleem te zijn.

Het glij-spel is hetzelfde als de laatste paar jaren het geval is geweest: van een 4 meter hoge schans met je eigen bakje naar beneden om zo snel mogelijk de bel te luiden. We hopen weer op veel deelnemers die een “glij” willen doen naar de eerste prijs of originaliteitsprijs. Als je nu denkt “dat lukt me toch nooit”geen probleem, ook voor de grootste pechvogel zal er een prijs zijn.

Tussen het glijden door zal er dit jaar een nieuw “spetterend” spel worden georganiseerd, waar iedereen ter plekke aan mee kan doen (opgeven hiervoor is niet nodig). Hoe dat er precies uit komt te zien hoor je la ter wel, maar spectaculair wordt het zeker!

Mocht er te veel nattigheid uit de lucht vallen dan kan je nog steeds gewoon komen naar onze glij-wei. Langs de bak komt een grote tent te staan, zodat ook bij slecht weer alles goed te volgen is. En aangezien het ook zo wat is om enkel een tent te zetten voor het schuilen, wordt er ook voor een gezellig muziekje gezorgd door onze eigen JeVaDo-sound. Maar er is meer, direct na de prijsuitreiking (zo rond half 7) zal er een optreden plaats vinden in de tent van de Lawineboys. Deze zijn onder andere bekend van “Als we gaan (dan gaan we met z’n allen)”, “Laat mij maar alleen” en “Wat zullen we drinken”. Dat mag je dus ook absoluut niet missen en natuurlijk kan je na het optreden nog even verder gaan op de muziek van onze eigen drive-in.

reglement + inschrijfformulier

Beste leden,

Het staat nog niet nadrukkelijk in het bovenstaande stukje maar natuurlijk zoeken wij dit jaar ook weer mensen van onze KPJ die ons weer willen meehelpen op de dag zelf en met het opbouwen en afbreken van het evenement. Het opbouwen zal woensdagavond 8 augustus beginnen en zal zo’n beetje tot en met zaterdagavond doorgaan (er is dus al die dagen ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds wel wat te doen!). Het afbreken vindt uiteraard maandag 13 augustus de hele dag plaats. Voor het opbouwen en afbreken hoef je je natuurlijk niet op te geven behalve in het volgende geval: in het bijzonder zijn wij ook nog op zoek naar mensen die tijdens het opbouwen en afbreken ons willen helpen met het vervoeren van spullen, heb je dus een trekker tot je beschikking met platte kar of iets dergelijks, laat het ons dan ff weten op gidv@kpjoudgastel.nl zodat we je in kunnen plannen op bepaalde ritjes.

Op de dag zelf zoeken we natuurlijk ook helpers, je kan dan bijvoorbeeld meehlepen achter de bar, met het bootjes afduwen, bootjes uit het water halen enz. Als je mee wilt helpen op de dag zelf, dan de vraag of je dit ook even wil mailen naar gidv@kpjoudgastel.nl. Het is mogelijk om een voorkeur voor wat je wilt doen door te geven, wij zullen dan proberen hier rekening mee te houden.
We hopen weer op jullie te kunnen rekenen!

groet,
GIDV-commissie

3 gedachten over “Glij ‘m in de Vliet 2007

  1. ❗ LET OP: ❗

    Omdat we nog wat startplekjes over hebben is de inschrijftermijn om je op te geven als deelnemer voor glij ‘m in de vliet verlengt tot 11 augustus aanstaande!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *