Kpj Oud Gastel zaalvoetbal team

29 sepember speelde de kpj na een wedstrijdronde rust hun eerste wedstrijd tegen Saa heintz. Dit was een heel gelijk opgaande wedstrijd, maar saa heintz won de wedstrijd. De kpj kwam elke keer terug na een achterstand, maar na een tijdje gaf de ervaring van de Saa heintz spelers de doorslag en verloren we met 3-5. De spelers van de kpj (die voor het 3e jaar meedoen) laten af en toe leuk voetbal zien. Er is veel inzet en er is te zien dat de mannen veel bijleren en hebben geleerd.Steeds meer mensen zijn bereid om mee te doen. Ook is het tijdens en na de wedstrijd heel gezellig in het veerhuis.

Steeds meer kpj leden (en vrienden van) zijn hier bij aanwezig.Het is weer leuk om sportief bezig te zijn als kpj leden. Wil je komen kijken naar de zaalvoetbal­ of eventueel een keer meedoen.

Via de link kun je ons programma zien. zaalvoetbal schema

Voor informatie mail naar zaalvoetbal@kpjoudgastel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *