Kpj zaalvoetbalteam snoert critici de mond

Het kpj zaalvoetbal team speelde vrijdag 12-10-2007 voor de beker tegen euro road runners.
Het was een wedstrijd die alle kan ten op kon gaan, daardoor was het een spannende pot voetbal en was er van alles te zien. Alles werd op alles gezet om te winnen (dit gelde voor beide teams.). Na een paar minuten stonden we als kpj ers al met 2-0 voor(wie gelooft dit? En wie maakte ze?). Dit kwam door het flitsend veldspel, maar de tegenstanders Euro road runners lieten de kaas niet van hun brood eten. En begonnen een sterk en goed offensief. De rust stand was (volgens mij) 3-1, dit offensief had succes en de mannen van euroroad runners kwamen terecht op 3-2 wij als kpj-er s maakte er nog 4-2 van, maar dat bracht de tegenpartij niet van hun geloof (om te winnen van de kpj) en ze gingen vol goede moed op jacht naar de aansluiting. En die kregen ze terecht het werd vier tegen drie voor de kpj-ers. Die koste wat het koste wilde winnen en dat gebeurde gelukkig ook, want de tegenpartij gaf veel ruimte weg, waarvan wij profiteerde zodat de eind uitslag op 7-3 kwam voor de kpj-ers.
Daarmee snoerde we de mond van bepaalde critici.

stefan plakband

Maar gezelligheid staat voor ons voor op, dus kom kijken en of meedoen.
En maak er een leuke avond van.

Als je een keer wilt komen kijken en of meedoen zie onze agenda voor de speeltijden.

Een gedachte over “Kpj zaalvoetbalteam snoert critici de mond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *