Paintballen/ lasergamen

Vorige keer stond er in de agenda dat we de day after Guus en het Regio schuurfeest gingen lasergamen. Ik moet jullie teleurstellen, dat gaat (deels) NIET DOOR.

We gaan deze zondagmiddag namelijk indoor paintballen!! Dit zal gaan plaatsvinden bij het kartcentrum in Tilburg waar we al om 15.00 uur verwacht worden. We vertrekken daarom ook om 14:00u vanaf het Hart van Gastel. Er kunnen dan van 15.30 tot 16.30 uur maximaal 40 personen verfballetjes naar elkaar schieten… Ben dus tijdig met opgeven. Mochten er nog mensen bij zijn die dit niet aandurven, als er plaats en animo voor is kunnen zij tussendoor toch een potje lasergamen. Kosten zullen op ca 15 euries uitkomen voor het paintballen en uiteraard gaan we op eigen vervoer er heen.

Voor dat geld krijg je dan een uurke leut, met 50 balletjes, wellicht een paar pilskes en wat bittergarnituur… Ben je zo’n rambo dat je aan die 50 ballen niet genoeg heb dan kosten 50 extra 5 euro. Volgens de eigenaar heeft er nog nooit iemand in een uur tijd meer dan 100 ballen verschoten…. Ik denk dat hij de KPJ nog niet kent….

Tevens kunnen er ook een man of 16 maximaal lasergamen. Bende dus bang voor wat verf of een blauwe plek dan kun je altijd dit nog gaan doen. Kosten hiervan zijn 5 eurootjes.

Voor meer info kunnen jullie kijken op: http://www.kartingtilburg.nl of op: http://www.devoltage.nlGeef je snel op want met dit paintballen is vol = vol!!! (peter@kpjoudgastel.nl) Wel duidelijk aangeven of je wilt paintballen OF lasergamen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *