Mega-KPJ-après-ski-party

Wat ooit begonnen was met een tent in gastel is nu alweer een mega feest. De KPJ-apresski party. En om jullie niet thuis te laten zitten in de donkere maand december, is er ook dit jaar weer de Mega-KPJ-après-skiparty! En dit jaar wordt het zoals vorig jaar gehouden in de zaal van ’t Veerhuis. En ook dit jaar hoeven we niet meer stil te zet ten want JEVADO zorgt voor de muziek en de ambiance. Hiernaast zijn er ook nog eens optredens van de skihut klanten Starko, de Zware jongens en Arie Rebbens. De kosten voor de toegang van deze ambiance, en de start van de kaartverkoop krijgen jullie nog te horen, via de volgende Offline en via de andere bekende informatiekanalen. Wel kunnen we jullie vertelen dat dit jaar op 15 december ge-apres-skiet kan worden in de zaal vanaf een uur of half negen tot ca twee uur.

mega apres ski party 2007

10 gedachten over “Mega-KPJ-après-ski-party

  1. Tot 02.00 uur. 😎

    Volgens mij is het tot 1.30 uur munt verkoop
    en tot 1.45 uur tap open 😛

    OH JA, IN TEGENSTELLING TOT AFGELOPEN ZATERDAG ZULLEN DE CONSUMPTIES NU “SLECHTS” 1,70 a 1,75 EURO KOSTEN…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *