Bezoek aan: bierbrouwerij Bavaria.

Zoals in het vorige krantje beschreven staat gaan we op 23 december naar de bierbrouwerij van het bekende merk Bavaria. Je kan jezelf nog opgeven maar dan moet je wel snel zijn, er is veel animo voor dus we kunnen bijna zeker met een bus rijden. Ideaal, dan kan iedereen drinken van dat vers gebrouwen gerstenat. De kosten zullen inclusief bus zo rond de € 20,- liggen dus daar hoef je het niet voor te laten. Geef je daarom snel op bij Peter van Alphen, doe dit wel even voor 15 december dan weten wij hoeveel mensen meegaan.

Meer info op www.biertour.nl

Laatste info:

Ter informatie het volgende voor de deelnemers die de bavaria brouwerij gaan bezoeken:

De bus zal om 13.00u vertrekken bij ’t veerhuis, dus niet zoals in het krantje vermeld staat de bekende opstapadressen. We zullen rond de klok van 20.00 uur weer bij het veerhuis terug zijn. Dan is er de mogelijkheid om gezellig met zijn allen een hapje te eten (niet verplicht) in ‘t veerhuis. Hiervoor zal er nog een geringe bijdrage gevraagd worden van € 7,50.

Gezien het eten niet verplicht is willen we graag van te voren weten wie er blijft eten, zodat het aantal doorgegeven kan worden. Dit kan doorgegeven aan Peter (peter@kpjoudgastel.nl). Graag per mail doorgeven (beantwoorden mag ook).

De betalingen geschieden op de dag zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *