Snipperdagen in 2008

Iedereen heeft inmiddels al zicht op de dagen die je overhoudt of tekort hebt van afgelopen jaar. Nu komen de eerste grotere activiteiten van ons KPJ al in zicht op de agenda. Da’s mooi want nu kan je je baas al vertellen dat je bijvoorbeeld je tijd voor tijd uren graag op wilt nemen voor de maandag na het Bunderfeest (14 juli) om af te breken of met Glij ‘m in de Vliet om op te bouwen en af te breken…

Je kunt ook alvast naar hjet hoofd van je school stappen met “eeje, ik vind uw een jille goeie gast maarre ge zorgt er wel voor dat dat zow bleft eej. U wilt vast wel zorregen dat er geen lessen maar zeker geen toetsen gepland stoan tijdens onze activiteiten!?”

Al met al; nu kunnen jullie dat soort zaken nog regelen!!

Dit was weer even de tip van de maand 😉 en nu weer verder met minder serieuze zaken…

  • Trekkerbehendigheid, tweede pinksterdag, 12 mei
  • Bunderfeest, tweede volle weekend van juli, 11 t/m 13 juli (en alle omliggende dagen)
  • Glij ‘m in de Vliet, voorlopig nog laatste week bouwvak/ schoolvakantie
  • Kindervakantiewerk/ jeugdzeskamp, een na laatste week schoolvakantie
  • Spuitbal, ergens tussen in… ❓ 😯

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *