Allerlei slap geouwehoer

Het nieuwe jaar is voor iedere christen begonnen. Moslims beginnen over enkele dagen met hun nieuwe jaar. We leutig, zij mogen tweemaal oud en nieuw vieren. 😯

Ten eerste staan de foto´s van het bowlen, filmavond, bezoek deutz fabriek (tot het eten toen was de battreij leeg) en van nieuwjaarsrecepetie op de site. 💡 De fotosite is overzichtelijker gemaakt voor mensen die foto’s uit de oude doos terug willen kijken.

Carnaval komt er weer aan. Helaas heeft onze KPJ dit jaar geen wagen gebouwt en voor zover ik weet, ook geen loopgroep samengesteld. Kortom we kunnen lekker 6 dagen (vrijdag t/m woensdag) ongestoord feesten 👿

Nadat alle perikelen van dit feest achter de rug zijn hebben wij op 10 februari onze jaarvergadering. Dit valt op een zondagmiddag zodat we ongestoord en nadien met een lekker hapje in de vorm van een spare-ribbeke kunnen praten over alles wat ons bezighoudt bij de KPJ. Dit jaar met diverse nieuwe mensen bij bestuursledenverkiezingen, nieuwe voorzitter en secretaris, statutenwijzigingen, bekendmaking van het Bunderfeestprogramma financieeloverzicht, nabesprekingen en vooruit blikken. Ieder zichzelf respecterende KPJ-er moet hier dus bij aanwezig zijn om zo onze jongerenveriging van ons te houden!! 😎 Meer info volgt nog via de offline en via de mail.

Tussendoor zullen we diverse activiteiten op touw zetten. Uiteraard meer info over wanneer het is in de agenda en inhoudelijke pulp via de mail en de offline. Uiteraard op 1 maart hebben we een feestje in de Blauwe zaal van Veerhuis Een gedeelte van het bestuur is plannen aan het maken over de invulling. Heb je ideeen geef het dan gewoon lekker door!

Het eerste schuurfeest van Steenbergen is vervroegd naar 22 maart dus dat btekend dat de schuurfeestperiode ook weer een week langer duurt omdat JAZ ’s Heerenhoek, van oudsher de afsluiter, gewoon 2e weekend van septemebr zal zijn. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *