Dropping '08

Op zaterdag 16 februari is het weer zover dan gaan we de de KPJ style gepimte bus naar een ver en onbekend oord voor onze jaarlijkse dropping. We hebben inmiddels al een heel mooi donker plekje gevonden waar jullie door ons uit de bus geschopt worden en het met een omschrijving verder moeten jullie het maar uit moeten zoeken. Daarom raad ik jullie bij deze een zelf een goede zaklamp mee te nemen en natuurlijk ook genoeg te drinken want het wordt een lange tocht.
Ook is er al een gezellige horeca gelegenheid uitgezocht waar jullie traditie getrouw jullie weg naar moeten zoeken het is er niet zo groot maar dat is geen probleem aangezien de meeste van jullie het waarschijnlijk toch niet gaan vinden en door de bus opgehaald moeten worden. Wil je mee geef je dan voor 10 februari op bij Peter. Let op voor de bus geldt vol=vol. Deze bus vertrekt trouwens om 20:00u vanaf het Hart van Gastel.

4 gedachten over “Dropping '08

  1. heeej mensen!!!!

    het was een zeer geslaagde dropping maar ook een zeer pijnlijke dropping voor sommigen onder ons….
    maarja het hoefd gelukkig niet gehecht te worden dusja…

    gegroet iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *