Luchtbuksschieten @ Buitenlust

Op zondag 24 februari is het zover. Dan gaan we voor de tweede keer proberen om met een buks wat te gaan schieten bij Café Buitenlust in Rijsbergen. En om te voorkomen dat we net als vorige keer ineens gaan boerengolven om een of andere duistere reden ligt het nu definitief vast dat het doorgaat. Dus worden de rambo’s van de kpj rond 2 uur verwacht bij het hart van Gastel zodat we tegen 3 uur kunnen starten met het KPJ schietspel. Er zal een uitleg gegeven worden door een erkend schutter en daarna mogen wij zoveel harken als we maar willen. Deze middag zal tot ongeveer een uurtje of 6 duren maar als het bij van Keeje net zo gezellig is als anders zal het wel ietsje later worden ..De eigen bijdrage is nog niet bekend want dat zal afhangen van de hoeveelheid kogels die weggebonjourd worden…tot de 24 allemaal en oja opgeven bij Peter van Alphen z.s.m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *