Stoeruh boeruh party

De kerstman heeft nog maar net zijn zak geleegd en de schuurfeesten komen al weer om de hoek kijken. Maar daar tussen hoort nog wel even een feestje van de kpj. Om elke stoeruh boer en sexy boerin al lekker warm te makken organiseert kpj Oud Gastel een stoeruh boeruh party. Het is natuurlijk voor jong en oud.
De muziek wordt zoals vertrouwelijk verzorgt door onze doorgewinterde en tevens stoerste boerke ; jevado sound alias louwieke. Dus ambiance gegarandeerd! Dit is allemaal te doen op 1 maart @ ’t veerhuis. Dus trek alles maar uit de kast om te zorgen dat JIJ die prijs wint door je als stoerste boerke en sexyst boerinneke gekleed te gaan. Alle pintjes zullen gevat worden voor 17.50 pp. Dus zus zorg dat je erbij bent.

stoer boer flyer

8 gedachten over “Stoeruh boeruh party

  1. jaja,
    was weer een goeie gezellige avond zeg maar….
    zometeen weer een pilske drinken bij onze zuiderburen @ belgie!!

  2. twaar een goei feesje ja,
    alleen op ut laatst wel een bende bij die jassen, maar da vonk het enigste minpuntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *