Karten in Dordrecht

Zoals jullie al in de agenda hebben kunnen lezen staat op 9 maart onze jaarlijkse kartwedstrijd weer op het programma. Ons leek het nou eens leuk om na 2 jaar Roosendaal weer eens ergens anders te gaan kijken. Het is uiteindelijk Dordrecht geworden. Om 14.00uur verzamelen we met z’n allen bij ’t Hart van Gastel. Dan hebben we ruim de tijd om ons op eigen vervoer naar Dordrecht te laten brengen. We hebben eerst een kwalificatie van ongeveer 15min. En hierna volgt de race van 1 uur en 3 kwartier. Het gehele programma zal rond 18.00uur klaar zijn. Het opgeven is alleen in teamverband mogelijk!!! Teams van 3 personen kunnen zich aanmelden bij Peter van Alphen. Geef hierbij duidelijk door welke 3 personen er bij jou in je team zitten en welke naam je team heeft!!! Dit om problemen te voorkomen. Dan rest mij alleen nog te vertellen wat de kosten zijn. Per persoon zijn de kosten €22,50. Graag zien we jullie allen weer om te kijken wie er dit jaar het gouden stuurwiel mee naar huis mag nemen.

Een gedachte over “Karten in Dordrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *