!! Trekkerbehendigheid 12 mei !!

Nu de dagen weer langer worden en de nachten weer korter, start het buitensezoen van de KPJ’s weer. Onze KPJ zal dit seizoen van 2008 binnen kort starten, en wel op 2e pinksterdag. De dayafter de 1e Gastelse autocross, de vrije dag van zowat iedereen, de dag dat de heilige geest neerdaalde over zijn leerlingen(om even onze ‘K’ naar voren te halen)

Een ideale dag dat mensen een keer niet verplicht naar al die meubelboulevards en autodealers moeten. Nee wij hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt, kom gewoon lekker kijken of meedoen met of naar deze gemotoriseerde speldag. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje want ook de inwendige mens moet verzorgd worden…trekkerbehendigheid-kpj.JPG

Toegang is gratis en deelname aan de wedstrijd kost slechts 5 euro. De tractoren van diverse regionale dealers zullen parraat staan bij de spellen om lekker eens uit te proberen of om echt te bewijzen hoe goed je met deze moderne werkpaarden overweg kan. Wellicht dat ook dit jaar weer een klein knikshoveltje van de partij is voor wat extra vermaak. Maak kans op de bekers die speciaal voor deze wedstrijd zijn gemaakt en uiteraard loont het altijd de moeite om de wisselbeker proberen in je bezit te krijgen.

Dit evenement zal als vanouds plaatsvinden aan de Pietseweg 21 in Oud Gastel bij de gastvrije familie Corsmit.Aanvang is omstreeks 11.00 uur. Inschrijven is mogelijk tot 15.00 uur en de wedstrijd zelf duurt tot ca 17.30 uur.

Graag tot dan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *