KPJ Activiteiten 2008

Met inmiddels al weer een aantal gezellige en druk bezochte KPJ schuurfeesten achter de rug mag er wel gesteld worden dat “de KPJ in west Brabant” in trek is bij het uitgaansvolk. Om mensen van onze externe activiteiten op de hoogte te stellen (en dat zijn er nogal wat…) hebben wij in onze ogen een ludieke manier van flyeren laten drukken. Via het bestuur kunnen jullie aan bierviltjes komen met het progamma van onze KPJ voor dit jaar erop.Leuk om in je vaste kroeg op de bar te gooien, op een schuurfeest uit te delen, aan je niet KPJ vrienden te geven, op de trouwerij van je zus of diamanten bruiloft van je opa en oma op de tafels te leggen.Meld even bij een van de bestuursleden dat je er een aantal wildt hebben en dan kan je met deze KPJ-promo origineel en goed voor de dag komen!!

bierviltje-front.jpgkpj-bierviltje-back.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *