De KOP IS ERAF!!

YES!! Ook bij ons is de kop er inmiddels af!

De eerste buitenactiviteit van onze KPJ, voor 2008 is inmiddels weer een feit. De trekkerbehendigheid van dit jaar is bijzonder zonnig, gezellig en lekker verlopen dankzij de KPJ-trekkerbehendigheidscommissie, de juryleden, helpers en uiteraard de bezoekers, deelnemers en plakkers…

We stormen weer af op de andere activiteiten die nu in rap tempo zullen volgen. De eigen KPJ leden kunnen zich vanaf nu ook opgeven om mee te helpen met de Bunderfeesten. HET feest der KPJ-feesten! 😉 Kaarten kunnen gekocht worden bij de diverse voorverkoopadressen en voor het schuurfeest de week van het opbouwen aan de tent tussen 19.00 en 21.00 uur. Daarna volgt Spuitbal, Jeugdzeskamp, Kindervakantiewerk, Glij ‘m in de Vliet en ‘last but not least’ TREKKERTREK!

Mensen hou deze saait dus goed in de gaten en uiteraard ook onze prive Offline-editie die de KPJ-redactie iedere maand met zorg samensteld.

Groenten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *