spuitbal 2008

Ja, eindelijk is het weer zover. Spuitbal 2008 staat weer bijna voor de deur.

Om precies te zijn gaat dit festival der festivals op 27 juli plaatsvinden op de vaste locatie, dus gewoon bij de vliet bij het ‘gastels veerke’. Het gaat ongeveer rond een uurke of 11 beginnen. Dus wees niet bang om mee te doen of gewoon net zoals gewoonlijk een pilske(s) te komen drinken in het altijd gezellige Oud-Gastel. Voor de winnaar is er ook een mooie prijs die terplekke wordt uitgereikt. Dus stel je eigen team van circa 8 personen op en geef je eigen op bij de comissieleden (remi aarsen, peter buurstee) of kijk natuurlijk op www.kpjoudgastel.nl. dit alles moet wel gebeuren voor uiterlijk 18 juli. Dus doe je regenpak, zwembroek of gewoon iets anders leuk aan en wordt goed nat met het spuitbalfestival in Oud-Gastel. Dus hopen op mooi spuitbalweer en tot de grote dag 27 juli !!!

reglement-spuitbal-2008

spuitbal-inschrijformulier1

inschrijfformulier dient voor 6 juli ingeleverd te zijn!!

Een gedachte over “spuitbal 2008

  1. vooruit, we verklappen nog wa:
    Сайты, сделанные нами, имеют простой и понятный интерфейс, профессиональный программинг, интересный и сочетающийся с Вашим видом деятельности дизайн, который облегчает работу посетителям……….

    Wij zender weer klaar vur!
    Gegroet D’ouwe Garde

    (Ook de veldinspectie voor dit jaar staat weer gepland…..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *