Schaatsen etc

We nemen aan dat iedereen nog in het Nederlandse of Belgische is achtergebleven nu de goedheiligman met zijn zwarte kornuiten retour is vertrokken naar Espana.KPJ Schaatsen
Zoals jullie hebben kunnen lezen in de offline waren we wellicht van plan om als 2e activiteit in het nieuwe jaar te gaan schaatsen. Welnu dit gaat gewoon door.
Op zondag 11 januari willen we met onze KPJ gaan schaatsen in Breda. Daar hebben ze een grote kunstijsbaan waar we met z’n allen zeker niet doorheen kunnen zakken. Meer informatie over de baan etc vinden jullie op de volgende link:

http://www.optisport.nl/schaatsbaanbreda/
We wilden om 1.30 uur verzamelen bij de Feut (Hart van Gastel) de ijsbaan is tot 16.30 uur open dus we hebben dan ca een uurke of tweeëneenhalf schaats- en valplezier. Mensen die niet durven of willen schaatsen kunnen uiteraard gewoon mee en aan de kant van de baan genieten van een warme choco. Kosten zijn voor onze leden een symbolisch bedrag van 1 euro. Als je zelf geen (geslepen) schaatsen hebt dan kan je die daar huren voor 5 euro’s.
We gaan er op eigen vervoer heen dus neem je auto, motor of fiets mee. Heb je geen rijbewijs of mag je een dergelijk voertuig niet besturen van je ouwelui dan kan je gewoon naar de verzamelplaats komen. Er is altijd wel een plek vrij ergens… (uiteraard is het makkelijker als je van te voren een plekske geregeld hebt)
Opgeven als je blieft VOOR 8 januari bij ons Nel (Nelleke van Alphen)Voor de rest hebben we komende zondag na het regioschuurfeest nog het Bowlen in Hoogerheide, de Mega après-skiparty die week erop en op 1 januari de nieuwjaarsreceptie. We zullen elkander de komende tijd dus nog vaak zat zien! Voor de Mega après-skiparty zouden we eigenlijk voor het makkelijk zijn nog wat hulp kunnen gebruiken zaterdag overdag met het opbouwen/ versieren en zondag na de kerstmarkt met het verwijderen van de versiering. Dus als ge tijd hebt kom dan aub!

Op de zaterdagavond zelf zijn er wat mensen gevraagd voor de entree. Wil iedereen voor de rest wel een KPJ tenue aan doen (indien je die al hebt uiteraard) zodat we als medeorganisator herkenbaar zijn? Als iedereen dan tevens het rookbeleid en alcoholgebruik onder de 16 in de zaal wilt controleren en corrigeren dan zouden wij daar zeer tevree mee zijn…

Weer genoeg geouwehoerd, Houdoe en bedankt ole ole.

Bestuur KPJ Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *