The show goes on…

KPJ_logo_nieuw_klein_negatiefHet mega natte, gezellige en drukke Bunderweekend is voor onze KPJ weer bijna volledig achter de rug. De meeste foto’s staan online, er zullen nog her en der enkele bijgeplaats worden. Onderandere van een begaaide KPJ feestavond afgelopen zondag.
Opmerkingen en dergelijke mag idereen spuien, het helpt ons ieder jaar weer te verbeteren. We willen de bands en artiesten bedanken die het weekend zijn weesten optreden. Het was echt top! jullie berichten in ons KPJ gastenboek spreken ook boekdelen. Uiteraard iedereen die met opbouwen en afbreken is geweest hardstikke bedankt! Het was de gehele week druk met helpers. Wellicht dat het daardoor op maandag iets minder was. Via deze link kun je alle persberichten die over het KPJ Bunderfeest zijn geschreven mooi even terug lezen.

We gaan weer door met het KPJ SPUITBALTOERNOOI dat alweer over een kleine 2 weekjes is. Er hebben
zig gigantisch veel teams. Meer dan 20 (!?!) teams willen meedoen. De cmmissie moet nog even prakkedenken hoe ze dat in het vat gaan gieten om iedereen zoveel mogelijk te kunnen laten spelen. Ingeschreven teams horen hiet binnenkort meer over! Hou ook veiligheidshalve deze website in de gaten. Met name bij activiteiten en dan spuitbal!

Verders heeft KPJ Gastel nog deze zomer de jeugdzeskamp, kindervakantieweek, Glij ‘m in de echte Vliet en Trekkertrek in het vooruitzicht. Voor  de laatst genoemde KPJactiviteit is het aanstaande VRIJDAG 17 JULI inschrijfavond. Vanaf 20.00 uur in Toine’s Pub in Oud Gastel.

We hopen zo weer een

leuk zomerprogramma voor IEDEREEN weg te zetten! Schrijf alvast in je agenda op 24 oktober Mega Schuimparty i.s.m. JeVaDo-sound en op 19 decemeber Mega Apresskiparty met o.a. Huub Hangop, Henk Wijngaard, de Dikdakkers en JeVaDo-sound

Chuz!, KPJ Oud Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *