Spuitbal en Trekkertrek KPJ Gastel

De deelnemers voor Spuitbal zijn bekend en de planning voor 26 juli inmiddles ook grofweg. Met 23 deelnemende teams mogen we spreken van een gigantische interesse in dit blubber evenement. Zover wij weten in de 30 jaar dat dit georganiseerd wordt zijn er nog nooit zoveel

deelnemende teams geweest. KPJ Oud Gastel zal zijn handen dan ook meer dan vol hebben hieraan. Voor komend jaar zal er gezien de animo een limiet gesteld gaan worden…

Voor informatie hieromtrend met deelnemers en reglement KLIK HIER.

Ook de opgaveavond van Trekkertrek door KPJ Oud Gastel is achter de rug via de pagina van de trekkertrek kunnen er nog een 30-tal deelnemers zich opgeven! De opgave avond was druk bezocht wat heeft geresulteerd in nu al meer dan 200 deelnemende treactoren. Ben dus snel met opgeven en betalen want VOL is echt VOL… KLIK HIER voor de trekkertrekpagina en kijk dan bij opgeven.

Veel plezier op de komende activiteiten!

KPJ Oud Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *