Namens KPJ, Bedankt!

Het buitenseizoen is voor KPJ Oud Gastel nu definitief verleden tijd. Afgelopen weekend heeft Trekkertrek het seizoen 2009 af mogen sluiten. En om daar even mee verder te gaan, wat voor een afsluiting was dat!!! Man man man, de commissie heeft op diverse punten laten zien dat er in de west Brabantse trekkertrekwereld veel mogelijk is. Alle factoren zaten mee en dat resulteerde in een prachtige dag voor de deelnemdende tractoren, bezoekers en helpers. Petje af en applaus voor deze commissie. Hieperdepiep…!

Inmiddels staan de foto’s en uitslag ook op deze site voor de mensen die nog even een nabeschouwing wensen. Heb je filmpjes gemaakt, zet deze dan even met link in het gastenboek zodat we allemaal kunnen nagenieten.

KPJ Oud Gastel gaat nu weer verder met zijn eigen interne activiteiten zoals solexrijden, outdoor, bowlen, enz. enz. Voor de liefhebbers van een feestje staat er op 24 oktober een mega KPJ-JEVADO-SCHUIMPARTY op de planning en voor 19 december alweer de Mega Apresski Party. Wij zorgen er dus voor dat we ons zelf niet gaan vervelen maar ook dat U zich niet verveelt in de donkere bamus- en wintermaanden die n u aangebroken zijn.

Allemaal bedankt, hou deze site goed in de gaten en tot de volgende keer!

Houdoe en bedankt ole ole, KPJ Oud Gastel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *