KPJ-JeVaDo Mega Schuimparty

Jaja jongelui van de KPJ, de solexen zijn nagenoeg heel ingeleverd bij het Veerhuis. Complimenten daar voor! De eerste foto’s staan inmiddels ook online. Kijk dus gerust naar deze actie-KPJ-plaatjes. Er volgen er binnenkort nog meer die geschoten zijn.

Aankomend weekend is er weer de KPJ-JeVaDo Mega Schuimparty met natuurlijk veel meer schuim dan alleen op je pilsje, lekkere muziek van JeVaDo-drive-in en de sfeer zoals die alleen bij de KPJ kan zijn! Na 3 jaar organiseert de KPJ weer een schuimparty. En het is inmiddels al weer 7 jaar geleden dat er een megaschuimparty was in het Veerhuis.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij het Veerhuis, JeVaDo-sound en bestuur KPJ tegen 5 eurokes. Aan de deur kosten ze 7 euro! Het feestje duurt van 20.30 uur tot 02.00 uur. Je kan pas binnen als je 16 jaar of ouder bent! ID is dan ook verplicht. Zonder kom je gewoonweg niet binnen! Voor de niet schuimliefhebbers maar wel uitgaansliefhebbers proberen we een hoekske wel schuimvrij te houden zodat hopelijk alleen je schoenen wat nat worden. šŸ˜‰ Het zal plaatsvinden in 2/3 van de sporthal dus plenty ruimte.
Ge zijt allen welkom aanstaande zaterdag 24 oktober! Leden mogen overdag uiteraard een handje komen helpen om e.e.a. op te bouwen.

3 gedachten over “KPJ-JeVaDo Mega Schuimparty

  1. Heel erg leuk zo’n schuimparty voor de jeugd maar geef van te voren wel aan dat ze de horloge’s telefoon’s thuis moeten laten of geef het bij de intree aan op bv.een pooster !! Want zo wordt het wel een hele dure avond!!!

  2. Beste moeder,

    dit stond ook aangegeven bij de entree. Dus ik neem aan dat uw kind dat heeft kunnen lezen als ze dat wilde. šŸ™‚ Lijkt me trouwens logisch dat schuim uit water gemaakt wordt en dus nat is. Beetje natuurkunde…
    Hopelijk hebben uw kinderen het wel naar hun zin gehad. Excuses voor het ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *