De Beste KPJ Wensen!!

KPJ Oud Gastel wenst al haar leden, sponsors, mede KPJ-ers, bezoekers, deelnemers, sympathisanten, supporters, etc etc, de beste wensen toe!

kerstkaart2009_binnenkant

De sint en zijn zwarte pieten zijn inmiddels weer het land uit. Een tweetal pieten heeft volgens ons nog flink op hun ballen gehad omdat ze KPJ Pepernotenparty, de jaboetie-tent en de Griek flink onveilig hebben gemaakt. Ze zullen wel de zak gehad hebben…

Het einde van de december maand is weer in aantocht met nog heel wat zaken in de planning. Zo gaan we 13 december met de KPJ bowlen in Roosendaal. Opgeven kan je nog doen. op 19 december is het weer FEESTEN geblazen voor jong en oud uit heel Oud Gastel en omstreken en voor alle KPJ’s op onze Mega apresski party in het Veerhuis! Voorverkoop is reeds al aangevangen. Bestel je kaarten tijdig want vol is vol… KPJ leden van KPJ Oud Gastel hoeven geen kaartje te halen. Deze kunnen zij bij de entree kopen voor slechts 10,- (ledenprijs) Let op ID is verplicht voor IEDEREEN! De dag daarop wordt door de Gastelse Ondernemers Vereniging (GOV) in diezelfde sporthal de jaarlijks bere gezellige kerstmarkt georganiseert. 25 en 26 december zit iedereen hopelijk in goed gezelschap lekker thuis of elders kerst te vieren en ’s avonds zijn er her en der feestlocaties om de binnen gesnoepte kilootjes er af te dansen en te sjanzen 😉

1 januari mogen leden na een oud en nieuw fuif zich weer acte de presence geven op de KPJ nieuwjaarsreceptie. Dit onderlinge middagje en vroege avond begint om ca 15.00 uur. Aanwezige die-hard KPJ leden worden zoals altijd beloont met een hapje, drankje en een presentje.

Om ons zelf na een heftige bamus met vele activiteiten eens wat rust te gunnen gaan we met de KPJ pas op 24 januari weer wat doen, namelijk luchtbuksschieten. De Jaarvergadering van de KPJ waar iedereen zijn zegje mag doen of mag komen luisteren naar het reilen en zeilen van de KPJ het afgelopen jaar en het komende jaar is verzet naar 31 januari. Hopelijk komen hier veel KPJ-ers naar toe. Dit is leuk voor jullie en voor het bestuur dat alles voor jullie organiseert en in goede banen leidt.

Na dit zit de carnaval er alweer aan te komen en daarop volgend nog een aantal activiteiten van KPJ Oud Gastel en dan ook weer zo de schuurfeesten. Vergeet allemaal niet om na 1 januari je lidmaatschap over te maken en dan rest het ons als bestuur nog 1 ding;

IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN, EEN GEZOND, ACTIEF, GEZELLIG 2010 EN EEN MOOIE KPJ TIJD TOEGEWENST !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *