2010, het chinese jaar van de tijger en de KPJ kip

KPJ-chinees-tijger

KPJ-chinees-tijger

een maand zijn we alweer bijna bezig met het nieuwe jaar. Tot nu toe hebben we  alweer 3 KPJ activiteiten in 2010 geschiedenis gemaakt en naarmate het jaar vordert zullen dit er alleen maar meer worden. Althans dat is de verwachting van onze KPJ historicus. Het KPJ bestuur is het met eens wat dat betreft. We zitten in dit jaar met de Gastelse KPJ alweer in zijn 88e levensjaar. Als we een Carnavalsvereniging geweest zouden zijn was het groot feest geweest. Maar helaas zullen wij nog 2 of 12 jaartjes moeten wachten voor een jubileum. Het voordeel van de KPJ is dat er altijd genoeg redenen zijn om een feestje te vieren of leuke/ leerzame/ sportieve activiteiten te volgen. Dus “what’s in the age?”

De foto’s die dit jaar gemaakt worden zullen zo compleet mogelijk en zo snel mogelijk in het fotoboek van 2010 geplaatst worden. Momenteel staan de nieuwjaarsreceptie en luchtbuksschieten er in. Van Lunenburg zijn denk geen foto’s gemaakt. Anders moeten ze maar naar de webmeester gestuurd worden.

In het vooruitzicht hebben we nu al genoeg in petto en er volgt zeker nog meer! Maar zaken die het bestuur en de commissies van onze KPJ nu al gepland hebben zijn de volgende;

KPJ Bunderfeest

KPJ Bunderfeest

Zondag 31 januari worden alle KPJ-leden verwacht op de ledenjaarvergaderim in het Hart van Gastel. Om 14.30 uur kan iedereen plaatsnemen in de zaal. Onder het genot van een drankje (en we beginnen heel serieus met koffie en thee) zal het bestuur een hoop informatie over onze KPJ naar jullie doen toekomen. Dit klinkt misschien wel saai maar is voor onze vereniging van groot belang dat de leden weten wat er speelt en het bestuur terugkoppeling krijgt van de leden. Zo proberen we de KPJ voor iedereen leuk te houden. Ook zal deze dag het programma van het Bunderfeest officieel bekend worden gemaakt!!! Aansluitend is er een hapje voor de aanwezigen en een spelletje waar vele mensen hun lenigheid in kwijt kunnen. Verder staat er in 2010 op het programma:

Ja ja zo zien jullie wel weer, veel nieuws ook dat trekkertrek waarschijnlijk op 2 dagen gaat worden verreden. Hoe en wat horen de KPJ leden als eerste op de jaarvergadering.

Hou de site van KPJ Gastel e.o, in de gaten want de zomer komt er weer aan en daarmee ook weer alle grote buitenactiviteiten van DE jongerenvereniging van Oud Gastel en omstreken. Nieuwe gezellige en actieve leden zijn uiteraard altijd welkom! Opgeven kan via deze site via de pagina die tevoorschijn komt als je hier klikt.

Groeten van bestuur KPJ Oud Gastel

3 gedachten over “2010, het chinese jaar van de tijger en de KPJ kip

  1. het heeft allebei wienig betrekking op de kpj…
    maar goed… ik wil de volgende keer best een stukje
    zien over hoe jij omschrijft hoe dat in zijn werking
    gaat….!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *