Carnaval en hoe je dan kindjes maakt speciaal voor Benny

Ja ja mensen, de meesten van jullie zullen deze tijd volop met carnaval bezig zijn. Of in ieder geval toch wel een dagje van dit feestgedruis mee pikken.

KPJ kip carnaval

KPJ kip carnaval

Met de carnaval is het bekend dat sommigen af en toe net dat ene zetje krijgen om van een ander walletje te eten. En dat gaat het mis! Dit levert weer een hoop sores op bij het thuisfront (terecht!?) waarna er bij sommigen het middel goedmaaksex wordt gebruikt om een en ander op te lossen. Je gaat dan vrijen uit emotie waardoor de kans weer groter is dat er even niet goed wordt opgelet. Je vergeet iets en dan hopla… grote kans dat je 9 maanden later gezinsuitbreiding hebt… Hoe het hele groeiproces na de “hopla|” verder gaat moet benny O en andere geinteresseerden maar opzoeken in de oude biologieboeken van school of aan Goedele Liekens vragen.

En nu weer serieuzere zaken; We hebben allemaal op de site tractorpulling.nl kunnen lezen dat onze eigenste trekkertrek in Oud Gastel van het jaar landelijk een 4e(!!) plaats heeft bereikt bij de verkiezing standaardwedstrijd van het jaar 2010. Dit naast de 1e plaats die we van de rijders en organisatie van de Hypropullerscompetitie hebben gekregen. De organisatie wilt iedereen die de moeite heeft genomen om voor ons zijn stem uit te brengen bedanken. We vinden het een hele eer en zullen dit jaar met de 3e keer dat we het gaan organiseren zeker proberen te evenaren of hopelijk zelfs verbeteren. BEDANKT!!

Verder kunnen wij juillie melden dat nu al zowat alle commissies van de KPJ bezig zijn met het organiseren van alle activiteiten. Nog niet alle data zijn exact bekend maar worden zodra iets zeker is bekend gemaakt in onze agenda op deze KPJ site. Het BUNDERFEESTprogramma is ook bekend en te zien op hun eigen pagina. Neem maar eens een kijkje. Binnekort zal het Bunderfeest en de Trekkertrek hun eigen website krijgen binnen de KPJ site. Voor meer en duidelijkere informatie voor de lezers en gebruikers.

Onthou dat we op 3 april bij zaal Geerts in Stampersgat een “Proud to be Fout”  feest hebben met dit keer de editie New Kids!! Een leuk thema om je tenue van die roige mannen uit Maaskantje nog eens aan te trekken.

Oh ja nog een ding! Stem allemaal hiernaast via onze poll op wat jij de leukste 3 KPJ activiteiten van 2009 vond!!

Bestuur KPJ Oud Gastel, ALAAAFF!!

Een gedachte over “Carnaval en hoe je dan kindjes maakt speciaal voor Benny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *