verkeersveiligheid

hallo allemaal!

Zoals sommigen van jullie wel weten zijn wij met een man of 8 2 dagen weg geweest samen met veilig verkeer nederland en plattelandsjongeren.nl. Dit omdat VVN en pj.nl een onderzoek doen naar de verkeersveiligheid op het platteland onder jongeren. Meer informatie kun je vinden onder deze link of in het volgende krantje want daar zal een uitgebreid verslag in staan.

Een klein gedeelte van de fotos staan al op de site de rest van de foto’s zullen in de loop van volgen de week op de site staan. Je kunt al wel een aantal filmpjes vinden op youtube, op onze youtube pagina www.youtube.com/user/KPJoudgastel . hier staan ook al een aantal filmpje op van andere activiteiten en er zullen er nog meer volgen dus hou buiten de site ook deze pagina goed in de gaten!

gegroet
lars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *