We gaan weer mooie tijden tegemoet

Ja hoor, het is echt waar. Het mooie weer komt er weer aan, de zon schijnt de laatste weken al weer volop. Ook schijnt het zo te zijn dat de komende weken mooi weer zullen zijn. Dat betekend dat het zomerprogramma van onze kpj weer van start kan gaan. We beginnen op Zondag 12 juni met de trekkerbehendigheid, hier is iedereen natuurlijk weer van harte welkom om mee te doen of te komen kijken.


Ook is de commissie van het Bunderfeest al weer maanden aan het plannen om uiteindelijk weer een mooie feestje in het weekend van 8 juli te organiseren. Daarom word er nu alweer volop geflyerd en zijn de posters overal weer te zien. Wil je ons hiermee helpen vraag dan een van de commissieleden om promotiemateriaal. Voor meer informatie over het Bunderfeest kan je altijd terecht op de speciaal ingerichte website: http://bunderfeest.kpjoudgastel.nl Wat betreft de rest van de activiteiten zou ik even een blik werpen op onze agenda.


We hebben inmiddels ook alweer wat leuke andere activiteiten achter de rug gehad, deze waren alleen voor de leden. We hebben onder andere nog een dropping gehad, een busreis naar udenhout onder zeil, weer wat taxi ritten naar de schuurfeesten, een gezellige sportmiddag en ga zo maar verder. Mochten hier nog leuke foto’s geschoten zijn die nog niet op de website staan mail ze dan even naar Lars of Mark J dan komen ze er zo snel mogelijk bij te staan, dat zou natuurlijk geweldig zijn. Verder allemaal nog een goed voorjaar gewenst.

Groeten van het gezellige bestuur van KPJ Oud Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *