Nieuw seizoen is weer geschiedenis

Het is weer zover want het nieuwe seizoen is weer officieel aangebroken. Ik kan bij deze melden dat we nu onder de catagorie “zomer”  vallen. Dat is natuurlijk harstikke fantastisch want dat betekend dat we steeds dichterbij onze zomer evenementen komen. Met afgelopen pinksteren hebben we zondags nog een mooie trekkerbehendigheidswedstrijd gehad. Dit is

allemaal netjes gegaan, alles is nog heel en er zijn geen gewonden! Deze commisie heeft nog een aantal dagen flink aan moeten poten om het allemaal weer op zijn plaats te krijgen en dat is zeker goed gelukt het was 100% geslaagd. De zon scheen hier en daar tussen de mooie wolken door en er stond een fris windje wat uiteindelijk zorgde voor een mooi weertje. Voor de liefhebbers is er een eindklassementen lijst op de website geplaats onder het kopje trekkerbehendigheid. De foto’s van deze mooi dag zijn te vinden in het fotoboek.

Stillekes aan komt het bunderfeest toch best stiekem in de buurt. Over pak en beet 3 weken zal er weer een groot feestje zijn aan de sint antiondijk in oud gastel. Ik zou zeggen houd de bunderfeest pagina maar goed in de gaten zodat je altijd van de laatste nieuwtjes up to date bent.

We kunnen ook inmiddels al rekening gaan houden met alle andere activiteiten die komen gaan. Zo hebben we nog Glij hem in de vliet, Kindervakantieweek, Jeugdzeskamp en Spuitbal wat allemaal nog deze zomer zal plaatsvinden in en rondom oud gastel. Houd de website en de agenda daarom strak in de gaten om overal weer bij te kunnen zijn. Voor de leden wil ik vragen om het krantje in de gaten te houden want we zitten nu al met smacht te wachten op alle hulp die hierbij nodig is.

Ik zou zeggen allemaal een goeie zomer en vakantie gewenst en tot het bunderfeest dan maar en de groeten vanuit het bestuur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *