Spuitbal 14 augustus

ATTENTIE! anders dan in de brieven en eerdere email vermeld begint spuitbal aanstaande zondag om 11.00uur. Deelnemers graag om ca 10.15 a 10.30  uur aanwezig!

Ja mensen wat was dat toch een natte bedoeling met de Glij hem in de vliet. Althans voor de deelnemers dan natuurlijk, er waren weer genoeg deelnemers dit jaar die omstebeurd met hun voertuig naar beneden gingen.

Mensen die mee wilden doen zonder een voertuig konden zich natuurlijk opgeven voor het kpj kip hangen boven het water. Al met al is dit allemaal met succes verlopen en waren er weer genoeg gelukkige winnaars die het ook echt verdiend hebben. Dus ook ditmaal in 2011 weer een succesvolle Glij hem in de vliet!

Terwijl de Jeugdzeskamp en Kindervakantieweek weer in volle gang zijn gaan we ons eigen inmiddels opmaken voor het spuitbal 2011 editie! Alle teams zitten inmiddels vol en worden door de vakkundige commisie allemaal ingeroosterd in een speciale poule. Deze poule is eind van de week en op de dag zelf te vinden op de website en de tent. Nu nog hopen op een mooi zonnetje en dan kunnen we het weekend met volle moed ingaan luiden. Voor de bezoekers is het zondag vrij entree en er zal een frietwagen staan met de nodige hapjes. de drankjes zijn zoals altijd tegen een schappelijke prijs in de tent verkrijgbaar. Omdat het voor de kpj een drukke week en weekend is ga ik jullie snel met rust laten en allemaal tot zondag natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *