Modder, modder en nog meer modder

Om maar gelijk met dit nieuwe bericht met de deur in huis te vallen, het was weer eens een geslaagde spuitbal. In de ochtend was het voor de commissie nog eventjes zwoegen om alles klaar te zetten en aan te sluiten, maar uiteindelijk draaide alles op volle toeren terwijl de eerste teams aan kwamen zetten. Na het “NK skippybal-blazen” achter de tent ston den de eerste deelnemers al te popelen om te gaan beginnen. Maar van het een komt het ander en voor je het weet zit iedereen natuurlijk onder de modder, dit jaar was er nogal extra veel modder i.v.m. de regenval de afgelopen dagen. Maar dit mag voor de meeste mensen de pret natuurlijk niet drukken. Onder het genot van een drankje en hapje en met de muziek op de achtergrond kunnen we zeggen dat alles wel goed verlopen is. Ik houd jullie verder niet in spanning en ga maar snel naar de fotopagina onder de afdeling spuitbal 2011 want hij staat weer bomvol dankzij onze top fotograaf Laura.

Groeten,

Spuitbalcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *